Zoeken

Tema Italia bv

Dorpsdijk 35
6915 AC Lobith
Telefoon: 0316 - 54 46 26
Fax: 0316 - 544 012
E-mail: info@temaitalia.nl

Wijnhuizen

Overzicht van alle wijnhuizen van Tema Italia.

Cavallotto

CavallottoHet gebied van wijnhuis Cavallotto is gelegen in de streek Langhe, in het midden van de Italiaanse provincie Piemonte.

Lees meer: Cavallotto

 

Casorzo

CasorzoCantina Sociale di Casorzo wordt gevormd door meerdere kleine wijnhuizen uit het plaatsje Casorzo.

Lees meer: Casorzo

   

Civettaio

CivettaioDit wijnhuis, gelegen in het zuidelijk deel van Toscane vlak boven het Maremma gebied, is enkele jaren geleden gekocht door Gregorio Dell'Adami met als doel er een 'Azienda Agrituristica' van te maken.

Lees meer: Civettaio

 

Corte Sant'Alda

Corte Sant' AldaHet gebied van dit wijnhuis ligt dichtbij Verona in de provincie Veneto, zo'n 35 km voorbij het Gardameer. In deze streek wordt met name Soave, Valpolicella en de beroemde Amarone geproduceerd.

Lees meer: Corte Sant'Alda

   

Le Fraghe

Le FragheHet wijnhuis Le Fraghe ligt aan de oostkant van het Gardameer en bestaat sinds 1880. Onder leiding van de eigenaresse Matilde Poggi is in 1984 begonnen met de renovatie van de wijngaarden, in totaal 28 hectare.

Lees meer: Le Fraghe

 

Pasetti

PasettiHet wijnhuis Pasetti heeft zijn oorsprong in Francavilla, een kustplaats in de groene provincie Abruzze. De wijngaarden bevinden zich aan de voet van het Gran Sasso gebergte.

Lees meer: Pasetti

   

Romitorio

Castello RomitorioDit wijnhuis is gehuisvest in een 12de eeuws fort te midden van een uitgestrekte wijngaard, zo’n 25 km ten zuiden van Siena.

Lees meer: Romitorio